Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Νίκη για την πρωτιά στον όμιλο ψάxνει η εθνική στο Καραϊκάκη

Με αντίπαλο το Ισραήλ στις 21:45

To νέο στοίχημα της εθνικής
To νέο στοίχημα της εθνικής   (Φωτογραφία:  ACTION IMAGES )

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στον 6ο προκριματικό όμιλο του EURO 2012 αναζητά το βράδυ (21:45) της Τρίτης η εθνική μας ομάδα με αντίπαλο το Ισραήλ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Αφού έσπασε το ρόδι την περασμένη Παρασκευή με την επικράτησή της επί της Λετονίας, η Ελλάδα προσδωκά να κάνει άλμα πρωτιάς στον όμιλό της, απέναντι στο Ισραήλ που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Κροατία.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών και τις αρκετές απουσίες στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της αναμέτρησης, καθώς είχε προηγηθεί μια καλή εμφάνιση.
Ο κόσμος θα στηρίξει και την Τρίτη την Εθνική, και στο «Γ.Καραϊσκάκης» αναμένονται περισσότεροι φίλαθλοι από ότι στον αγώνα με τη Λετονία.

Τα πλάνα του Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λυμπερόπουλο (δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του), Τζιόλη (τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του ματς με τη Λετονία) και τον τιμωρημένο Τοροσίδη (δέχθηκε κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε δύο και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική).

Με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λοιπόν, η ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στο Ισραήλ θα είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με αυτή του ματς με τη Λετονία.

Τη θέση του Τζιόλη στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Καφές, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Βύντρα, ενώ στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης θα αντικαταστήσει τον Μήτρογλου.

Οι υπόλοιπες οκτώ θέσεις αναμένεται να καλυφθούν, όπως και εναντίον των Λετονών, από τους Σηφάκη, Τζαβέλλα, Α. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη και Σαμαρά.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του ΣΤ' Ομίλου

Τρίτη 12/10:
Ελλάδα-Ισραήλ
Λετονία-Γεωργία

17/11: Κροατία-Μαλτα

Η Βαθμολογία
ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ

1. Κροατία 3 7
2. Γεωργία 3 5
3. Ελλάδα 3 5
4. Ισραήλ 3 4
5. Λετονία 3 3
6. Μάλτα 3 0

Newsroom ΔΟΛ
Απο:www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: