Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Βραβεύτηκαν από τον Δήμο Ύδρας οι αθλητές υδατοσφαίρισης του Υδραικού Ναυτικού Ομίλου

πηγή: hydranews.gr

Τιμήθηκαν -σήμερα το βράδυ- οι αθλητές και η ομάδα του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου της υδατοσφαίρισης  για την άνοδό τους στην Α1 Κατηγορία Ανδρών. 

Η εκδήλωση προς τιμή των αθλητών και των παραγόντων του  Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιερής Μητρόπολης Ύδρας.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο κ. Εμμανουήλ Πούλος όπως και ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου όπως τους αθλητές και του παράγοντες της ομάδας για την επιτυχία τους,  κατόπιν τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του  Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θεόδωρος Μουστακαρίας ο οποίος τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ναυταυταθλητικού κέντρου στην Ύδρα και κατ΄επέκταση αθλητικού τουρισμού που θα δώσει μια επιπλέον ώθηση στο νησί μας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνη βράβευσε ένα-ένα τους αθλητές της ομάδας του Υδραϊκού και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Ύδρας θα είναι πάντα στο πλευρό του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αιδεσ. π. Ιωαννίκος Καλαφάτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ύδρας κ Γ. Κουκουδάκης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: