Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Υπερθέαμα από τους 1ους Αγώνες Καράτε της Ύδρας

πηγή: hydranews.gr

Με ένα υπερθέαμα αγωνισμάτων το βράδυ της Πέμπτης 21 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκαν  οι Πρώτοι αγώνες Καράτε στην Ύδρα από τον Γυμναστικό Σύλλογο “Η Γροθιά της Ύδρας” στο αίθριο του Ιστορικού Μουσείου-Αρχείου Ύδρας.
Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Ά. Κοτρώνης, η Διευθύντρια του Ι.Α.Μ.Υ. κ. Κ. Αδαμοπούλου, ο πρόεδρος του Ε.ΟΤ. κ. Χ.Πάλλης,  η Αντδήμαρχος κ. Λ. Λούλου, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ακίνδυνος Δαρδανός, ο π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ο π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και  νεοεκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως και εκατοντάδες κόσμου.
Μετά το πέρας των αγώνων δόθηκαν τιμητικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές των αγώνων, όπως επίσης στον δάσκαλο του Γυμναστικού Σύλλογου κ. Γ. Πράπα. Επιπλέον τιμήθηκαν με αγαλματίδια από τον Γυμναστικό Σύλλογο  “Η Γροθιά της Ύδρας” ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Ά. Κοτρώνης και η Διευθύντρια του Ι.Α.Μ.Υ. κ. Κ. Αδαμοπούλου.
Τιμητικά μετάλλια για την προσφορά τους στον Γυμναστικό Σύλλογο “Η Γροθιά της Ύδρας” δόθηκαν στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Ακίνδυνο Δαρδανό, τον π. Ιωαννίκιο Καλαφάτη, τον π. Γεώργιο Βλαχόπουλο και στην Αντδήμαρχο κ. Λ. Λούλου. Την παρουσίαση και την επίδοση των τιμητικών αγαλματιδίων και των μεταλλίων έκανε ο κ. Εμμανουήλ Πούλος.
Η θεαματική εκδήλωση των πρώτων αγώνων Καράτε εντάχθηκε στις εκδηλώσεις ¨Κουντουριώτεια 2014″ και τελούσε  υπό την αιγίδα του Δήμου Ύδρας και του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας.
Οι θεατές        που παρακολούθησαν τους Πρώτους  Αγώνες Καράτε της Ύδρας απόλαυσαν και καταχειροκρότησαν τους αγωνιζόμενους και τις αγωνιζόμενες στο υπερθέαμα που παρουσίασαν και απέδειξαν  ότι αθλητισμός και πολιτισμός συμβαδίζουν και μας δείχνουν τον δρόμο της ενότητας  και την ευγενούς άμιλλας. Μετά το πέρας των αγώνων εδόθη κέρασμα στους παριστάμενους των αγώνων.
Για την ενίσχυση του Γυμναστικού Συλλόγου  “Η Γροθιά της Ύδρας”, ο Ιερός Καθεδρικός Ναός της Ύδρας προσέφερε 500 Ευρώ. 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους  1ους  αγώνες Καράτε της Ύδρας  και ιδιαίτερα στον δάσκαλο κ. Γιάννη Πραπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: